Buro Holdijk Reviews
moderne woning

Fam. van de Boom

“In 2018 hebben wij in samenwerking met Buro Holdijk onze prachtige woning ontworpen. We zijn zeer tevreden over de flexibiliteit van Buro Holdijk. Zij gaan voor kwaliteit en dat is fijn! We wonen met heel veel plezier in ons huis. We kunnen iedereen aanbevelen om samen te werken met Buro Holdijk!”

verbouwing school

Bestuur en directie Boaz-Jachinschool

"We stonden aan het eind van 2019 voor een enorme uitdaging: Ons schoolgebouw dat ook een rijksmonument is, verbouwen zodat het geschikt zou zijn voor de vernieuwingen die we wilden invoeren in ons onderwijs met daarbij de opdracht om het pand ook te verduurzamen. Buro Holdijk heeft een prachtige balans weten aan te brengen tussen het behouden van het monumentale schoolgebouw en de vernieuwing die wij zochten."

Arma Keukens

Wouter Roordink - bedrijfsleider Arma Keukens & Sanitair

“Wat is het een plaatje geworden! De opdracht voor Buro Holdijk was een pand te ontwerpen wat echt van deze tijd is en niet over de top, een uitstraling die bij onze organisatie past. Wat daarnaast nog belangrijker is; het moet functioneel zijn. Aangezien er verschillende processen plaatsvinden in één pand; showroom, kantoren en logistiek.  Mooie uitdaging voor Buro Holdijk. Het proces van ontwerp en vergunningsaanvraag tot uitwerken van de tekeningen en begeleiding van de bouw hebben wij als prettig ervaren. De contacten met Gert Holdijk hebben we telkens als positief ervaren.  Ook voor bedrijfspanden kunnen wij zeker Buro Holdijk aanbevelen!”

nieuwbouw woning

Marco en Til Bellemo

"Aan de hand van een A-4tje met eisen/wensen en een aantal sfeerfoto's, heeft Buro Holdijk binnen enkele dagen een grof ontwerp gemaakt, dat volledig aansloot bij onze gedachte. Vervolgens zijn wij prima begeleid in het verdere fijn ontwerp, het vergunningentraject en de bouwperiode. Prettig contact, korte lijnen en altijd snel antwoord bij vragen. Het is niet aan de orde, maar als wij nogmaals gaan bouwen dan zouden wij zeer zeker gebruik maken van Buro Holdijk."

landelijke woning

Jan en Tineke Bronkhorst

"Wij hebben in 2015 een nieuw huis gebouwd  in samenwerking met Buro Holdijk uit Elspeet. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en de afwerking daarvan. Een bezoekje of contact met dit bedrijf is het zeker waard!."

nieuwbouw autoshowroom

Corné Seldenrijk - Eigenaar Seldenrijk Holding BV
 ​​​​​​​
 ​​​​​​​''2017: Zuiderbreedte 26 Harderwijk, een vergelijkbaar project aan onze hoofdvestiging gerealiseerd in 2010; we hebben nooit getwijfeld Buro Holdijk weer te contracteren…!"

verbouw bedrijfspand

Jacko Morren - senior project manager bij Weener Plastics Ede

"Tijdens de verbouwing van de entree van ons hoofdkantoor ben ik volledig ontzorgd door Buro Holdijk. Er was regelmatig contact en de gemaakte afspraken werden stipt nageleefd. Erg prettig als je een klus moet doen die buiten je eigen vakgebied ligt zoals dit bij mij het geval was. Ik kan Buro Holdijk dan ook van harte aanbevelen!"

moderne woning

 

Inge en Piet de Vries

"Via Planontwikkeling vd Kolk waarvan wij een bouwkavel kochten, kwamen wij in contact met Buro Holdijk. Daarna volgde een traject van ontwerpen van onze nieuwe woning waarop wij met plezier terugkijken. Buro Holdijk inventariseerde via vragen en doorvragen onze wensen. Snel daarna volgde een eerste ontwerp waarin wij ons volledig herkenden. Slechts twee vervolgsessies waren nodig om te komen tot een afgerond ontwerp waarop wij van harte ‘akkoord’ konden geven. Inmiddels wonen we ruim een jaar in onze nieuwe woning (forse raampartijen aan voor- en achterzijde / ingenieuze dakconstructie / vide in woonkamer). Wij genieten er volop van.. met veel dank aan 
Buro Holdijk !" 

boerderijwoning

Fam Kamphorst

"Prettig en persoonlijk contact met Buro Holdijk. Zij hebben goede kennis van zaken en houden van zeer adequaat handelen. Met uiteindelijk een mooi resultaat!"

Verbouw winkelpand

  

Van den Hardenberg Elspeet


"Wij zijn erg tevreden over het ontwerp dat Buro Holdijk heeft gemaakt voor de voorkant van onze winkel. De vergunning was ook snel voor ons geregeld. Tijdens de bouw een fijne samenwerking met Buro Holdijk. Wij ontvangen allemaal positieve reacties van de mensen!"

auto showroom

Adrie en Coby Franken

"Onze opdracht aan Buro Holdijk was;  Ontwerp voor Autobedrijf Franken een Opel showroom, afgestemd op onze wensen, maar ook met de identiteit zoals Opel dit vereist. ​​​​​​​Dit is volledig gelukt met een prachtig resultaat. De bouwbegeleiding door Buro Holdijk was erg prettig en ongekend, binnen 8 weken was alles klaar."

nieuwbouw 2 onder 1 kap

  

Familie Mulder

"We zijn zeer tevreden op de manier waarop onze woning is getekend en voorbereid door Buro Holdijk. Wat wij bijzonder prettig vinden is de praktische kant qua indeling gecombineerd met een mooie buitenkant. Er is goed geluisterd naar onze wensen en die zijn vertaald naar een betaalbare eigentijdse woning met een goeie uitstraling. Wij zijn tijdens het vergunningstraject op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Kortom zijn wij zeer tevreden over de werkzaamheden gedaan door Buro Holdijk."

landelijke woning

Jan en Laura Dijkgraaf

"Wij hebben met Buro Holdijk een prettige ervaring op alle vlakken. Ze dachten met ons mee en ze kwamen hun afspraken ook na. Buro Holdijk is kwalitatief sterk en werkt oplossingsgericht, hierdoor hebben wij een zeer plezierige bouw gehad."

nieuwbouw dubbele woning

 

Fam. van Rijn


"Via deze weg willen wij Buro Holdijk hartelijk bedanken voor het ontwerpen van onze woning! De vergunning was snel rond en er werd geluisterd naar onze wensen. We horen veel complimenten over onze woning. Service!"

nieuwbouw autobedrijf


Corné Seldenrijk - Eigenaar Seldenrijk Holding BV"2010: Zuiderbreedte 22 Harderwijk, het eerste grote project voor Buro Holdijk; de korte lijnen, het meedenken, het eindresultaat; de verwachting overtroffen!