Buro Holdijk Bouwmanagement

Bouwmanagement


Een bouwproces begeleiden kost tijd en energie en daarnaast is er kennis van zaken nodig voor alle uitdagingen die je tegen kan komen in het bouwproces.
Wij willen u als opdrachtgever ontzorgen door het bouwmanagement te doen van uw project. Zo kunt u volledig genieten van de bouw, en zijn wij het aanspreekpunt voor de aannemer en de uitvoerende partijen. Een bouwproject is een risicovolle onderneming, de belangen zijn groot, het gaat om veel geld en er is vaak tijdsdruk. Tijdens de uitvoering moeten er oplossingen of details worden uitgedacht en beslissingen worden genomen. In deze fase van een bouwplan hebben opdrachtgevers behoefte aan een persoon die hun wensen en belangen kan behartigen naar de aannemer.

Wij zullen u tijdens het bouwplan vertegenwoordigen richting de aannemer
Wij maken voor de bouwkundige aannemer alle benodigde werktekeningen. Dat betekent dat wij werkbare tekeningen maken van plattegronden, gevels, doorsneden, constructie schema's en detailleringen. Daarnaast maken wij een technische omschrijving waarin alle gegevens omtrent materialen, afmetingen en normeringen is omschreven. Dat voorkomt een hoop onduidelijkheid tijdens de uitvoering en dat geeft u rust! De begeleiding van het bouwtraject kunnen wij desgewenst ook voor u uitvoeren. Zo bewaken wij het project zowel technisch als esthetisch waardoor u rustig kan genieten van het bouwproces!  

Wij beschikken over ruime bouw ervaring en kennen de bouwwereld van binnenuit en hebben de technische kennis om te beoordelen of de aannemer zijn werk doet volgens tekening en bestek. Wij hebben verstand van zaken om samen met de aannemer uw project succesvol te maken.

'ons maatwerk maakt uw plan sterk'