Buro Holdijk Architectuur

Architectuur


Een passend ontwerp voor een nieuwbouw of verbouw project ligt niet zomaar op tafel. Hier gaat een uitgebreid proces van gesprekken en schetsontwerpen aan vooraf. Hier steken wij veel aandacht, zorg en energie in. In deze ontwerpfase leren wij de opdrachtgever kennen om zo alle persoonlijke wensen en eisen tot een compleet geheel te vormen. Op deze manier creëren wij iedere keer opnieuw een ontwerp dat precies op maat gemaakt is voor de opdrachtgever, en dat maakt ieder project uniek.
 
Na de ontwerpfase verzorgen wij indien nodig het gehele vergunningstraject. Wanneer de vergunningsaanvraag gedaan moet worden maken wij de tekeningen die uw gemeente nodig zal hebben. Ook is het zo dat bij veel bouwprojecten, statische berekeningen en tekeningen nodig zijn en deze kunnen wij ook leveren via onze vaste constructeurs. Zo zijn er nog veel meer zaken waarvoor u bij ons terecht kunt! Denk hierbij aan bouwbesluit toetsingen, BENG berekeningen, inventarisatie rapportages op gebied van slopen, asbest en milieuvoorzieningen. Allemaal zaken waar u als opdrachtgever niet te lang bij stil wil staan. 

Wanneer de vergunning is aangevraagd bij uw gemeente houden wij nauw contact om te zorgen dat uw vergunning compleet en snel wordt afgegeven. Na het verkrijgen van de vergunning is het tijd om samen met u op zoek te gaan naar een uitvoerende partij voor het realiseren van uw nieuwbouw of verbouw project. Wij begeleiden in het proces om de partij te kiezen die bij u past!

Buro Holdijk

'ontwerp is maatwerk en dat verdient u'