ARCHITECTUUR

Een mooi ontwerp voor een nieuwbouw of verbouw project ligt niet zomaar op tafel. Hier gaat een uitgebreid proces van gesprekken en schetsontwerpen vooraf.  Buro Holdijk werkt met passie en aandacht aan ieder ontwerp om de wensen van de opdrachtgever samen te voegen in een eigentijds en passend ontwerp. Wij houden niet van standaard maar van maatwerk en vrijheid en dit laten wij zien in onze projecten. 

Na de ontwerpfase verzorgt Buro Holdijk indien nodig het gehele vergunningstraject. Wij maken de benodigde tekeningen voor de vergunnings aanvraag bij uw gemeente. Ook verzorgen wij alle andere vereisten van een bouw- en of verbouwproject. Denk hierbij aan bouwbesluit toetsing, inventarisatie rapportages op gebied van slopen, asbest en milieuvoorzieningen. Bij veel bouwprojecten zijn statische berekeningen en tekeningen nodig die wij kunnen leveren. 

"ONS ONTWERP IS MAATWERK EN DAT VERDIENT U!" 

Wanneer de vergunning is aangevraagd bij uw gemeente houden wij nauw contact om te zorgen dat uw vergunning compleet en snel wordt afgegeven. Na het verkrijgen van de vergunning is het tijd om samen met u op zoek te gaan naar een uitvoerende partij voor het realiseren van uw nieuwbouw of verbouw project. Wij begeleiden in het proces om de partij te kiezen die bij u past!

Wij maken voor de gekozen partij alle benodigde werktekeningen, dat betekent dat wij werkbare tekeningen maken van plattegronden, gevels, doorsneden, constructie schema's en detailleringen.
Daarnaast kunnen wij ook een technische omschrijving maken voor uw bouwproject zodat alles helder omschreven staat. Dat voorkomt onduidelijkheid tijdens de uitvoering en onduidelijkheid dat willen we niet! De begeleiding van het bouwtraject kunnen wij desgewenst ook voor u uitvoeren. Zo bewaken wij het project zowel technisch als esthetisch waardoor u rustig kan genieten van het bouwproces!